top of page
Ara
  • neysseno

Tahammül ile karışmasın.. Büyük bir tevekkül ile ağzımızdaki gönlümüze de yansır.. Sabır..

Bitmiyor insanın isteme hali. Pes artık dediğim günlerden herhangi biri bugün.

Ve anlamadığım bir hızda giderek kabalaşan destursuz fütursuz bir insan grubu türedi. Farkındasındır sevgili okur, eminim sende de çok var..

Sürekli bir şey isteyen, istediği olmadığında küsen,

sözüm ona sorsan acayip empat; ama istediğini yapmadığında tam bir sosyopat..

Seni 35 yaşa rağmen hala şaşırtan, sevgini emeğini sömürebileceğini zanneden, kendini sadece kendini, haddinin ötesinde(!) önemseyen..

Ve sorsan en kötüsü bunu kendine hak bilen..

Hani diyorlar ya "domuz eti yemek haram diyen zümre; sıra kul hakkına geldiğinde dibini sıyırıyor" diye.. Öyle bir grup bu.. Taktir teşekkür vefa bilmeyen...


Öyle yıllardan diyemiyorum, öyle günlerden geçiyoruz ki artık.. Saati saatine denk değil bu kişilerin. Bunlar böyle içimizden "Ya hayırdır sen?" dediklerimiz.. Öyle..

...

Neden biliyor musunuz. Etrafımızda ve hayatlarımızın da tam ortasındalar artık çünkü.. Resmen bir ağ gibi sardılar her yanımızı. Bir nefes aldırın desek yerimiz dar..

....

Fark ettiğinde çok geç olduğunu anlıyorsun ve onlarla yaşamanın adı artık sende "idare etmek" halini alıyor. Alıyor almasına da bu öyle suyun buhar halini alması gibi bir şey değil. Fiziğe ters Ruha doğrudan etkili. Sen onlar değilsin;

ne buharlaşabiliyorsun ne katılaşabiliyorsun. Çünkü sen onun gibi şekilde alamıyorsun! Biliyorsun onlar istekleri için işine gelenin rengini de şeklini de alabilir. He tartıya koysak bir gram gelmeyecektir ağırlıkları ancak; insansın ya SEN ! canını sıkmaya seni boğmaya pes demene yetebilir.


Sabır denen bir çizgimiz var sevgili okur.. Benim senin gibisi için..

Oralarda seyrediyoruz son günlerde.. Ağzımızda bize yakışan en güzel cümle ile..

"Vardır Bi Hayır, Alla'hım duy.. Ya Sabır..."

Tahammül ile karışmasın..

Büyük bir tevekkül ile ağzımızdaki gönlümüze de yansır..

Sabır.. Sabır.. Sabır..



Syg,


Antika Ayna





51 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Yazı: Blog2_Post
bottom of page